Onze instructeurs

Tjeerd van Houten
Mijn naam is Tjeerd van Houten en ik ben rij-instructeur sinds 2006. Ik ben begonnen bij een bekende franchise organisatie in Groningen. In maart 2012 heb ik zelfstandig Rijschool van Houten opgericht. Dit heb ik gedaan volgens de nieuwste richtlijnen en ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan onder het motto: ‘met oog voor kwaliteit’. Persoonlijke begeleiding in een vertrouwde omgeving en plezier vind ik erg belangrijk. Er kunnen altijd onderdelen van de rijles zijn die in het begin erg lastig zijn, maar er zijn ook altijd onderdelen die gelijk goed gaan. Belangrijk is een gemotiveerde instelling en een glimlach.


Marcel Boiten
Mijn naam is Marcel Boiten. Ik ben woonachtig in Briltil (gemeente Zuidhorn) en rij-instructeur sinds 2009. In maart 2013 ben ik gestart bij Rijschool van Houten. Daarvoor heb ik gewerkt bij een bekende franchise organisatie in de stad Groningen. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen, daarom heb ik persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Ik ben hierbij altijd zeer rustig, gemotiveerd en duidelijk. Op zijn tijd een grap vind ik ook niet verkeerd.


Hanneke van Dijken 
Mijn naam is Hanneke van Dijken. Ik ben van oorsprong afkomstig uit Middelstum maar sinds 2010 woonachtig in het hartje van de stad Groningen. Onder toeziend oog van Tjeerd van Houten heb ik mijn stage als rijinstructrice afgerond. Met een beheerste en doelgerichte instelling begeleid ik je op weg naar het behalen van jouw rijbewijs. Ik vind het belangrijk dat we tijdens deze weg het plezier van het auto rijden combineren met de kwaliteit waar rijschool van Houten voor staat.


Sander-Hoekstra

Sander Hoekstra
Mijn naam is Sander Hoekstra. Ik woon al mijn hele leven in de stad Groningen en nu alweer een aantal jaren in de Wijk Lewenborg. Sinds 2008 hou ik me bezig met het vak van Rijinstructeur. Na de nodige jaren ervaring bij een andere rijschool, ben ik in oktober 2015 met veel plezier begonnen bij Rijschool van Houten. Het is mijn passie om jou op een positieve, rustige, geduldige en gestructureerde wijze op te leiden tot een veilig zelfstandig bestuurder.